Produktkategori
Kontakt oss

PZT elektronisk keramiske co, Ltd

Legg: Mingyou bygge Baoan Shenzhen byen Guangdong Provice Kina

Mobile: 0086 1868 0420 598

Epost:Alice@piezoelement.com

Ultrasonic Transducer For Skin Scrubber

Ultrasonic Transducer For Skin Scrubber

Ultrasonic transducer for Skin Scrubber Tilpasset ultralyd transduser for hud scrubber Ultralyd transduser for hud scrubber søknad Deep shovel skin (rengjøring): hud skjønnhetsinstrument produsert av den varme og høyfrekvente vibrasjon for å øke hastigheten på bevegelsen av sebumens porer ...

Products Specifications:

Ultrasonisk transduser for Skin Scrubber

微信图片_20171124191040_副本.jpg

Skreddersydd ultralyd transduser for hudskrubber

微信图片_20171124191104.jpg

Ultralydtransduser for hudskrubberapplikasjon

s-l1000.jpg

Dyp skovlhud (rengjøring): Hudskjønnhetsinstrument produsert av den varme og høyfrekvente vibrasjonen for å øke bevegelsen av sebumsporene, slik at smuss og nekrose av den kåte blir myknet, mens ultralyd for å fremme hudens overflatevann mikro-eksplosjonseffekt kombinert med mekaniske bølger Infiltrasjonen av hudens rolle i et øyeblikk, overflødig fettemulsjon avledet og overflaten av smusset fjernet, i sann følelse av dyp rensing uten slitasje, blir huden frisk og naturlig. Overlegenheten til denne dyprengjøring er uovertruffen av andre rengjøringsmetoder. Remover kan brukes etter at fjerneren har fjernet resterende kosmetikk, gjør ansiktet frisk og forfriskende, for å holde frisk og ren følelse.


Forebygging og behandling av akne: hudens skjønnhetsinstrument rolle i huden, du kan rydde svettekjertlene, krympe porene, dyp sebum og andre sekreter, supplert med rengjøringsenhetens rengjøringseffekt, blir overflaten av hudoverflaten straks fjernet, og dermed hemmer veksten av kviser. Samtidig kan ultralyd akne akne, dannet akne, nekrotiske celler og nedbrytning av resterende fett dekomponering, oppvarmingseffekten kan forsterke hudens bakteriedrepende funksjon gjennom sin fysiske og katalytiske rolle for å akselerere absorpsjon av næringsstoffer til huden og cuticle metabolisme , for å sikre normal fysiologisk funksjon av huden, for å oppnå behandling av akne.


For å forskjønne huden og forbedre hudkvaliteten: Den katalytiske virkemåten til hudpleiemiddelet forsterker depolymeriseringen og opptaket av næringsstoffer på huden, fremmer hudens fagocytose av de avsatte pigmentene og giftige stoffene, og oppnår effekten av å fjerne flekker og bleking. Rengjøringsenheten produserer høyfrekvente mekaniske bølger på cellene har en subtil klemme og masserer rollen ved å endre cellevolum, forbedre celleaktivitet, krympe porene, forbedre hudens elastisitet. Samtidig spiller rollen som ultralyd og oppvarmer det lokale blodet og lymfene lokal sirkulasjon, forbedrer hudgennemtrængelighet og akselererer vevsmetabolisme, forsterker absorpsjonen av senescerende og nekrotiske celler, reduserer rynker, reduserer hudens aldring, forbedrer hudtekstur.


Fuktighetsgivende: Ultralyd for å fjerne ernæringen mellom hudtransportrørledningen, gjennom rollen som høyfrekvent mekanisk bølgemassasje og katalytisk tiltak for å fremme vannpåfylling og absorpsjon, huden skinnende og glatt.


Hot Tags: ultralyd transduser for hudskrubber, produsenter, firma, pris, til salgs