Produktkategori
Kontakt oss

PZT elektronisk keramiske co, Ltd

Legg: Mingyou bygge Baoan Shenzhen byen Guangdong Provice Kina

Mobile: 0086 1868 0420 598

Epost:Alice@piezoelement.com

Car Reversing Ultrasonic Sensor

Car Reversing Ultrasonic Sensor

Bilomvendt ultralydsensorbil reverserer ultralydsensorbil reverserer ultralydsensor for ultralydsmottakermoduldesign Ultralydsmottakeren inkluderer ultralydsmottakeren, signalforsterkerkretsen og bølgeformtransformatoren. Ultralyd sonde må brukes ...

Products Specifications:

Car Reversing Ultrasonic Sensor

Senterfrekvens (KHz)

25.0KHz ± 1.0KHz

Sende lydtrykksnivå (dB)

110min (0 dB = 0.02mPa)

Motta følsom (dB)

-82min (0 dB = 1V / ubar)

-6 dB Direktivitet (deg)

65

ringing

≤1.2ms

Funksjon

Transmitter / mottak

kapasitans (pF)

2500 ± 15%

Tillatbar inngangsspenning (Vp-p)

20Vrms

Driftstemperatur (℃)

-30 ~ 80 ℃

Lagringstemperatur (℃)

-40 ~ + 85 ℃

Metaller av saken

Aluminium

Terminal

PIN

Vekt (g)

2,6g

Car Reversing Ultrasonic Sensor

Car Reversing Ultrasonic Sensor.jpg

Car Reversing Ultrasonic Sensor Of Ultrasonic Mottaker Modul Design

Ultralydmottakeren inkluderer ultralydmottakssonden, signalforsterkerkretsen og bølgeformtransformasjonskretsen. Ultralydssonden må brukes med lanseringen av probemodellen, nøkkelen er frekvensen for å være konsekvent, designet bruker CSB40R, ellers vil det ikke produsere resonans og påvirke mottakseffekten, eller til og med ikke kunne motta.


Som sonden etter endringen av sinusbølge elektrisk signal er svært svak, må det forsterkes av forsterkeren. Sinbølgesignalet kan ikke mottas direkte av mikrokontrolleren, bølgeformen må forvandles. I samsvar med de ovenfor beskrevne prinsipper trenger mikrokontrolleren bare det første ekkoet i øyeblikket. Mottakskrets design kan være dedikert mottakerkrets kan også brukes til å oppnå en felles krets.


Ultralydutbredelse i luften, energidempingen er proporsjonal med avstanden, jo nærmere avstanden jo sterkere signalet, jo lengre bort signalet svakere, vanligvis mellom 1mV ~ 1V. Selvfølgelig er det en forskjell mellom utgangssignalstyrken til forskjellige mottakelsesprober.


På grunn av det store inngangssignalområdet, øker forsterkerkretsens forsterkning to krav: For det første bør forsterkningsøkningen være stor for å tilfredsstille behovene til små signaler; For det andre skal forsterkningsøkningen kunne endre for å møte behovene til et bredt spekter av signalendringer.


I tillegg, siden inngangssignalet er en sinusbølge, må forsterkerkretsen være utformet som en vekselstrømsforsterkerkrets. For å redusere bruken av negativ strømforsyning, bruker forsterkerkretsen en enkelt strømforsyning, signalforsterkning og konvertering ved hjelp av en LM324 generell operasjonsforsterker, de første tre for forsterkerutformingen, sistnevnte for komparatordesign.


LM324 kan fungere både som en dobbel strømforsyning og som en enkelt strømforsyning, og dermed oppfylle bruksbehovet. For å imøtekomme behovene til utveksling av signaler, brukes hvert nivå av forsterkeren til motstandsnivåkretsnivåforskyvning, det vil si C7, C21, C22 og C24 på figur 3, kapasiteten er 10μF for å oppnå en enkelt strømforsyning AC-signalforsterkning. For AC-signaler er kondensatoren kortsluttet, slik at forsterkningen av de tre første trinnene i amplifikasjonen er 10.

20150211145428202820.png


Når avstanden er relativt nær, har forsterkningsforsterkningen av to stadier vært i stand til å sende et signal med tilstrekkelig intensitet, og signalmetningen av det tredje trinn kan forekomme. Men når avstanden er langt, må tre stadier av forsterkning vedtas. Rimelig justeringspotensiometer R27, velg referansespenningen kan gjøre målingen mer nøyaktig og stabil.

Hot Tags: bil reverserende ultralyd sensor, produsenter, selskap, pris, til salgs