Produktkategori
Kontakt oss

PZT elektronisk keramiske co, Ltd

Legg: Mingyou bygge Baoan Shenzhen byen Guangdong Provice Kina

Mobile: 0086 1868 0420 598

Epost:Alice@piezoelement.com

Ultralydavstandsmodul

Ultralydavstandsmodul

Ultralydavstandsmodul Ultralydavstandsmodul d esign-prinsipper Ultralydsensor er bruk av ultralydskarakteristikker for sensorens utvikling. Ultralyd er en mekanisk bølge hvis vibrasjonsfrekvens er høyere enn lydbølgen. Det genereres av vibrasjonen ...

Products Specifications:

Ultralydavstandsmodul

SKU099641h.jpg

微信图片_20171124215945.png

QQ图片20171125214933.png

Ultralydavstandsmodul d esign prinsipper

Ultralydsensor er bruk av ultralydskarakteristikker for utviklingen av sensoren. Ultralyd er en mekanisk bølge hvis vibrasjonsfrekvens er høyere enn lydbølgen. Det genereres av vibrasjonen til transduserbrikken under eksitasjonsspenningen. Den har egenskaper ved høyfrekvens, kort bølgelengde, lite diffraksjonsfenomen, spesielt god styring, kommunikasjon og andre egenskaper. Ultralyd på væske, solid penetreringsevne, spesielt i solens ugjennomsiktige faste stoff, kan det trenge inn i dypetallet.

Ultralyd oppstår urenheter eller grensesnitt vil gi en betydelig refleksjon av reflektert i et ekko, slå den levende kroppen kan produsere Doppler effekt. Derfor er ultralydstesting mye brukt i industrielt, nasjonalt forsvar, biomedisinsk og andre aspekter av ultralyd som et middel for deteksjon, må produsere ultralyd og motta ultralyd.

Enheten som utfører denne funksjonen er en ultralydavstandsmodul, som vanligvis kalles en ultralydstransduser eller en ultralydssonde.


Hot Tags: ultralyd avstandsmodul, produsenter, firma, pris, til salgs