Produktkategori
Kontakt oss

PZT elektronisk keramiske co, Ltd

Legg: Mingyou bygge Baoan Shenzhen byen Guangdong Provice Kina

Mobile: 0086 1868 0420 598

Epost:Alice@piezoelement.com

Ultrasoniske sensoren mottaker

Ultrasoniske sensoren mottaker

Ultrasoniske sensoren mottaker detaljert informasjon Velg ultrasoniske sensoren, først av alt, lese instruksjonene eller bruk av sensoren, ulike ultralyd sensor output frekvensen eller signaltypen er annerledes! Industriell produksjon er nå en gjeng strålen puls signal, som inneholder det modulerte signalet...

Products Specifications:

Ultrasoniske sensoren mottaker detaljert informasjon

ultrasonic diameter sensor.png

QQ图片20171125211721.png

Velg ultrasoniske sensoren, først av alt, lese instruksjonene eller bruk av sensoren, ulike ultralyd sensor output frekvensen eller signaltypen er annerledes! Industriell produksjon er nå en gjeng strålen puls signal, som inneholder informasjon om modulerte signalet, utleie, kuttet i tillegg til rollen som kuttet har kryptering eller andre signal isolasjon eller interferens med bruk av modulering Signal inneholder databiter og andre arbeide informasjon. Det betyr ikke at det er ingen bølgeform eller bølgeform diskontinuitet å bedømme om sensoren er bra eller dårlig. Du kan bruke hodesettet etter utsignal deles med frekvensen av signalet vil bli hørt, hvis det er ingen problem som ultralyd utslipp.


Ovenfor sa arbeider i bryteren eller puls staten ultralyd, vanligvis brukt for posisjonering formål, det er en lignende radar brukes til å måle hastigheten på arbeidet med å ta linjen, produksjon av analoge signaler, generelle frekvensen direkte bestemme verdien , på grunn av ikke anti-interferens med mindre.

Hot Tags: ultrasoniske sensoren mottaker, produsenter, selskapet, pris, for salg